Contact

Heeft u een vraag of opmerking ?

Voorkom verrassingen en reserveer nu online een tafel via ons reserveringsformulier of bel: 033 303 7335 (na 13.30  uur, gelieve online reserveren). Het is raadzaam om ruim van tevoren te reserveren, aangezien weekenden en feestdagen erg druk zijn. Wees er dus snel bij om teleurstelling te voorkomen.

 

Geachte gast,

Wij behouden in deze ons recht, om de evt door u gemaakte reserveringen, ook vanuit onze situatie te kunnen annuleren. Tevens kunnen de openingstijden tzt worden gewijzigd. Houdt u onze website en Facebook goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Excuses voor het ongemak,
Team Chardonnay

 

Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden bij Chardonnay

  • Reservering is pas definitief na een bevestiging van Chardonnay.
  • Heeft u binnen 24 uur geen bevestiging ontvangen? Bel dan naar: 033 303 7335 (vanaf 13:30  uur bereikbaar) om teleurstellingen te voorkomen; als u ons belt, svp gehele verhaal van de boodschap afluisteren, dan kunt u evt een medewerker spreken.
  • Wilt u wijzigingen in het gereserveerde personen alstublieft minimaal 24uur van tevoren doorgeven? Bij minder dan 24uur voor het gereserveerde tijdstip zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.
  • Restaurant Chardonnay  behoudt  zijn recht, om reservering kosteloos te annuleren.