Souschef

Souschef

Restaurant Chardonnay is een sfeervol en veelzijdig Fusion restaurant (Frans georiënteerde keuken met Oosterse invloeden) gevestigd in Leusden. Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Ons doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties. Onze veelzijdigheid en gastvrijheid onderscheiden ons van anderen.

Wij zoeken een gedreven en creatieve collega voor in de keuken, waarbij passie voor het vak een vereiste is. Als souschef ben jij medeverantwoordelijk voor het dagelijks leiding geven in de keuken. Je ondersteunt de chef kok en neemt zijn taken waar bij diens afwezigheid. Tevens maak je deel uit van het MT, waarmee je in nauw overleg de toekomstige koers uitzet. Je hebt al enige ervaring met een leidinggevende functie op dit niveau. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer. In het bezit van sociale hygiëne en leermeester is een pre.

Taken en verantwoordelijkheden:

-Plaats vervangen chef kok bij diens afwezigheid
-Mede ontwikkeling en uitvoer van de menukaart
-Dagelijkse leiding werkvloer
-Bestellingen doen en controle hierop
-Kwaliteitsnormen onder controle houden

Soort dienstverband: fulltime

Stuur je sollicitatie met je cv en motivatie naar info@restaurantchardonnay.nl

 

 

 

 

 

Werken

Word jij onze nieuwe collega?

Chardonnay is een sfeervol en veelzijdig Fusion restaurant (Frans georiënteerde keuken met Oosterse invloeden) gevestigd in Leusden. Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal.

Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden bij Chardonnay

  • Online reserveren graag 1 dagen van tevoren.
  • Reservering is pas definitief na een bevestiging van Chardonnay.
  • Heeft u binnen 24 uur geen bevestiging ontvangen? Bel dan naar: 033 303 7335 (vanaf 13:00 uur bereikbaar) om teleurstellingen te voorkomen
  • Wilt u wijzigingen in het gereserveerde personen alstublieft minimaal 24uur van tevoren doorgeven? Bij minder dan 24uur voor het gereserveerde tijdstip zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.
  • Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus, behoudt restaurant Chalet Couvert zijn recht, om mijn reservering kosteloos te annuleren.

Reserveer nu

033 303 7335