Menu

Onze All-You-Can-Eat menukaart is met grote zorg samengesteld

Heeft u speciale wensen of een bepaalde allergie, geef dit dan van te voren door aan ons, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Onze All-You-Can-Eat menukaart is met grote zorg samengesteld en wordt bereid in een eerlijke keuken met verse ingrediënten. U kunt kiezen uit tientallen gerechten waaronder verschillende soorten salades, soepen, vlees- en visgerechten. Uiteraard staat niet alleen veelzijdigheid voorop maar zeer zeker ook de kwaliteit.

Menu

Menu Engels

Allergenenlijst

 

Warning: Undefined array key "cookiepolicy" in /customers/e/a/a/restaurantchardonnay.nl/httpd.www/wp-content/themes/Chardonnary/footer.php on line 66
Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden bij Chardonnay

  • Reservering is pas definitief na een bevestiging van Chardonnay.
  • Heeft u binnen 24 uur geen bevestiging ontvangen? Bel dan naar: 033 303 7335 (vanaf 13:30  uur bereikbaar) om teleurstellingen te voorkomen; als u ons belt, svp gehele verhaal van de boodschap afluisteren, dan kunt u evt een medewerker spreken.
  • Wilt u wijzigingen in het gereserveerde personen alstublieft minimaal 24uur van tevoren doorgeven? Bij minder dan 24uur voor het gereserveerde tijdstip zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.
  • Restaurant Chardonnay  behoudt  zijn recht, om reservering kosteloos te annuleren.

Reserveer nu

033 303 7335